MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Pastaman Mateo Zielonka makaronem podbija świat. Sprawdź przepis mistrza na pappardelle

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Zobacz również

Noc Muzeów w Nowym Sączu. Wielu chętnych, wyjątkowe eksponaty

Noc Muzeów w Nowym Sączu. Wielu chętnych, wyjątkowe eksponaty

Koncert, fascynujące opowieści, spacery. Noc Muzeów w Grodzie Żubra

Koncert, fascynujące opowieści, spacery. Noc Muzeów w Grodzie Żubra

Polecamy

Loty za mniej niż 100 złotych? To możliwe, ale musisz się pospieszyć!

Loty za mniej niż 100 złotych? To możliwe, ale musisz się pospieszyć!

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek