MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Kadra jednak bez Oliwiera Zycha. Wielki pech bramkarza Puszczy Niepołomice

NOWE
Kadra jednak bez Oliwiera Zycha. Wielki pech bramkarza Puszczy Niepołomice

Jego zdjęcia podziwiały tysiące gorzowian. Macieja nie ma z nami już rok...

Jego zdjęcia podziwiały tysiące gorzowian. Macieja nie ma z nami już rok...

Polecamy

Samochód osobowy uderzył w drzewo! Trzy osoby trafiły do szpitala

Samochód osobowy uderzył w drzewo! Trzy osoby trafiły do szpitala

Gorzowski Tydzień Seniora będzie w tym roku już w czerwcu. Co w programie?

Gorzowski Tydzień Seniora będzie w tym roku już w czerwcu. Co w programie?

Już 9 czerwca wybory do Parlamentu Europejskiego. Na listach dwie osoby z Malborka

Już 9 czerwca wybory do Parlamentu Europejskiego. Na listach dwie osoby z Malborka