MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Domowy chleb pszenny należy uformować w bochenek i odstawić...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Formowanie chleba pszennego

Domowy chleb pszenny należy uformować w bochenek i odstawić na 20 minut. Po tym czasie należy nadać mu ostateczny kształt i wstawić do koszyka do wyrastania.

Zobacz również

Ten szpital to cud. Nowe skrzydło zbudowali z oszczędności za blisko 10 mln zł.

Ten szpital to cud. Nowe skrzydło zbudowali z oszczędności za blisko 10 mln zł.

Kim znów straszy. Dwa pociski w odpowiedzi na manewry

Kim znów straszy. Dwa pociski w odpowiedzi na manewry

Polecamy

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zrób pauzę, wyłącz zmysły i odpocznij. Czym jest floating?

Zrób pauzę, wyłącz zmysły i odpocznij. Czym jest floating?

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia