Werderkäse z kolejną nagrodą! Ser z Żuław został wyróżniony w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów”, który organizuje Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.
Na Targach Smaki Regionów 2019 ser otrzymał z prestiżową "Perłę", nagrodę którą doceniane są produkty i dania, które nie tylko smakują, ale są także przyrządzane według tradycyjnej receptury oraz z wykorzystaniem lokalnych produktów.
Nowodworska Maluta również z nagrodą. Mleko regionalne „Blisko od krowy 3.2%” nagrodzono "Perłą".
Żuławskie produkty najpyszniejsze.
echodnia Policyjne testy - jak przebiegają
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?