Część teoretyczna i praktyczna została poprowadzona przez Akademię Kulinarną Marcina Budynka. Uczniowie pod czujnym okien fachowców mieli okazję przygotować dania składające się głównie z drobiu. Ponadto każdy uczestnik otrzymał certyfikat oraz wzbogacił się o dodatkową wiedzę i umiejętności.
Warsztaty kulinarne poprowadzili: Marcin Budynka, Kamil Babkowski, Angelo Colombo. Pomysłodawcami były: Aneta Palczewska oraz Emilia Megger Lisewska.
Upalne dni bez stresu. Praktyczne sposoby na zdrowe lato
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?